Sapori Sardi draagt een inclusieve samenleving een warm hart toe

Dagbesteding | Leerwerkplek | Werkervaringsplaats (re-integratie)
Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt bieden wij in een inspirerende werkomgeving een werkplek, in de vorm van dagbesteding, een leerwerk- of werkervaringsplek.

Voor dagbesteding kan men overdag van dinsdag tot en met zondag van 10.30 uur – 16.00 uur bij ons in het restaurant terecht. Voor de andere plekken zijn de dagen en tijden bespreekbaar.

We bekijken welke kwaliteiten en talenten elke werknemer heeft, zodat betrokkene datgene doet waarmee hij/zij het beste uit de verf komt. De werkzaamheden lopen uiteen van het bakken van taarten, onze gasten voorzien van thee/koffie (bereiden/decoreren als een Barista) tot gerechten klaarmaken en/ of uitserveren.

Voordat we ‘s ochtends starten, nemen we als team met een kopje koffie of thee samen de dag door.

Wij bieden een fijne werkomgeving waar we met aandacht en respect naar elkaar omkijken en onze omgeving een stukje gezelliger en liever maken. Hierbij staan humor en plezier voorop.

Ken jij iemand die je zo’n uitnodigende werkkring gunt of word je hiervan zelf enthousiast? Informeer bij Battista Lodde naar de mogelijkheden via info@saporisardi.nl of vul het contactformulier op deze pagina in.

Naam(Vereist)