Update 26-05-2024: alle tickets voor de wijnproeverij zijn uitverkocht! Houd onze socials (Facebook / Instagram) goed in de gaten voor de aankondiging van de volgende Sardijnse wijnproeverij.

Ontdek de unieke wijnen van Sardinië bij Sapori Sardi
Sardinië, een betoverend eiland in de Middellandse Zee, staat bekend om zijn adembenemende landschappen, rijke geschiedenis en unieke wijntradities. De wijnen van Sardinië hebben een eigen karakter, gevormd door het unieke terroir van het eiland. De druiven worden gevoed door de Mediterrane zon, de zilte lucht van de zee en de rijke mineralen in de bodem. Hierdoor krijgen de wijnen een bijzondere complexiteit en frisheid die je nergens anders vindt.

De wijnproeverij
Bij Sapori Sardi organiseren we, samen met Woerdens Wijnhuis, een Sardijnse wijnproeverij op vrijdag 31 mei van 17.30 tot 21.30 uur. Tijdens deze avond maak je kennis met 10 unieke wijnen van het gerenommeerde Sardijnse wijnhuis Cantina Santa Maria La Palma. Dit wijnhuis is bekend om zijn kwaliteit en diversiteit, met wijnen die het karakter van het eiland perfect weerspiegelen.

Voor slechts 45 euro per ticket krijg je de kans om deze heerlijke wijnen te proeven. De 10 glazen bevatten een kleinere hoeveelheid wijn, zodat je alle 10 kunt proberen zonder te veel te drinken. Daarnaast zorgt Battista voor bijpassende hapjes, speciaal samengesteld om de smaken van de wijnen nog beter tot hun recht te laten komen.

Bij binnenkomst krijg je een proefcirkel, een handig hulpmiddel om de verschillende aroma’s en smaken te herkennen. Je kunt de proefcirkel gebruiken om je persoonlijke favorieten te noteren en de proeverij tot een leerzame ervaring te maken. Als je eenmaal je favoriete wijn hebt gevonden, is het mogelijk om extra glazen te bestellen (vanaf 4,75 euro per glas).

Koop een ticket & reserveer je plek
Wees er snel bij en koop je ticket, want vol = vol. Koop je ticket voor de wijnproeverij gemakkelijk en snel:

 1. Klik rechts onderaan op de ‘Reserveer een tafel’ widget
 2. Selecteer het aantal personen
 3. Selecteer de datum: 31 mei
 4. Selecteer een tijdstip – het maakt niet uit hoe laat. De proeverij start voor iedereen om 17.30 uur.
 5. Selecteer de ‘experience’
 6. Reken de tickets af

Belangrijke informatie kort op een rij:

 • Bij restaurant Sapori Sardi, Wilhelminaweg 22 in Woerden
 • Georganiseerd samen met Woerdens Wijnhuis
 • Vrijdag 31 mei van 17.30 tot 21.30 uur
 • 45 euro per ticket
 • Inclusief: 10 proefwijntjes, bijpassende spijs, proefcirkel
 • Exclusief: extra glazen wijn (vanaf 4,75 per glas)
 • Reserveren is noodzakelijk, vol = vol! Je bent zeker van een plek na het kopen van een ticket

Heb je vragen over de wijnproeverij? We beantwoorden je vragen heel graag. Je kunt je vraag het beste mailen naar: reserveren@saporisardi.nl.

Wist je dat…

…Naast enkele wijnen die we al in ons restaurant schenken, je ook de kans krijgt om wijnen te proeven die exclusief worden geïmporteerd voor deze proeverij? Ontdek de veelzijdigheid van Sardijnse wijnen en beleef een avond vol smaak, plezier en gezelligheid!